آزمایش چکاپ کامل در منزل با 10 درصد تخفیف + نمونه گیری رایگان
logo
user

خواص زردچوبه برای بیماری


خواص زردچوبه برای بیماری

خواص زردچوبه در درمان بیماری ها

زردچوبه، ادویه ای زرد رنگ است که در اکثر قریب به اتفاق غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل طعم و خواص دارویی فوق العاده اش در سراسر جهان طرفدار دارد. ماده فعال اصلی آن، کورکومین، است که ترکیبی قوی با اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. ما در این مقاله به معرفی کامل زردچوبه و خواص آن در درمان بیماری ها خواهیم پرداخت.

کلیک کنید : ویزیت متخصص اطفال در منزل 

خواص زردچوبه برای بیماری

با زردچوبه بیشتر آشنا شویم!

زردچوبه گیاهی گرمسیری و چند ساله می‌باشد که به خاطر ریزوم‌های معطر و طعم تند و تلخ آن کشت می‌شو و در سراسر دنیا به خاطر طعم و رنگی که به غذاها می‌دهد و خواص درمانی آن طرفداران زیادی دارد..این گیاه بومی جنوب آسیا است و برای قرن‌ها در طب سنتی و آشپزی استفاده می‌شود.زردچوبه در آب و هوای گرم و مرطوب به خوبی رشد می‌کند و به خاک غنی و زهکشی خوب نیاز دارد. همچنین این گیاه از طریق ریزوم تکثیر می‌شود و معمولاً در اوایل بهار یا اواخر تابستان کاشته می‌شود.حدود 9 تا 10 ماه طول می‌کشد تا زردچوبه به بلوغ برسد و در این زمان می‌توان آن را برداشت کرد.ریزوم‌ها سپس خشک و پودر می‌شوند تا ادویه زردچوبه تولید شود.

 برای انجام خدمات چون رادیولوژی در منزل ، و نوار مغز در منزل مرکز ما در اختیار شما میباشد.

مقدار مصرف مناسب زردچوبه در روز

مقدار مصرف مناسب زردچوبه در روز به عوامل مختلفی مانند سن، سلامتی و شرایط پزشکی شما بستگی دارد. اما به طور کلی، مصرف 3 قاشق غذاخوری یا کمتر در روز برای افراد سالم، بی خطر تلقی می شود. این مقدار را می توان به روش های مختلف مصرف کرد، مانند:

●      افزودن به غذاها به عنوان ادویه: زردچوبه را می توان به انواع غذاها مانند کاری، خورشت، برنج و سوپ اضافه کرد.

●      نوشیدن چای زردچوبه: 1 تا 2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه را در آب داغ دم کرده و می توانید مقداری عسل، لیمو یا زنجبیل به آن اضافه کنید و نوش جان نمایید.

●      مصرف مکمل های زردچوبه: مکمل های زردچوبه به صورت کپسول، قرص و عصاره در بازار موجود هستند.

از سایر خدمات همراه طب هم استفاده کن : سونوگرافی در منزل

زردچوبه در درمان کدام بیماری ها موثر است؟

زردچوبه در درمان برخی بیماری ها موثر است که در ادامه به تفکیک به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت:

زردچوبه و درمان بیماری های التهابی

مطالعات متعددی نشان داده اند که زردچوبه در درمان یا تسکین بیماری های التهابی مختلف، از جمله موارد زیر موثر است

●      آرتریت: کورکومین موجود در زردچوبه می تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت کمک کند.

●      برخی مطالعات نشان داده اند که کورکومین به اندازه برخی از داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی در کاهش درد و التهاب مفاصل موثر است.

●      بیماری التهابی روده: خواص ضد التهابی زردچوبه می تواند به کاهش علائم بیماری کرون و کولیت اولسراتیو کمک شایانی کند.

●      تحقیقات نشان داده  که کورکومین می تواند التهاب روده را در افراد مبتلا به IBD کاهش دهد و در بهبود علائمی مانند اسهال، درد شکم و خونریزی رکتال موثر باشد.

●      سایر بیماری های التهابی: زردچوبه در درمان سایر بیماری های التهابی مانند پسوریازیس، آسم و بیماری التهابی مزمن ریه (COPD) نیز مفید خواهد بود.

هر آزمایش دارید برای تشخیص هر بیماری کلیک کنید و تماس بگیرید : آزمایش در منزل 

 

بیماری های عصبی

●      بیماری آلزایمر: کورکومین به محافظت از سلول های مغزی در برابر آسیب و کاهش التهاب مرتبط با بیماری آلزایمر کمک می‌کند.

●      همچنین کورکومین می تواند پلاک های آمیلوئید و تاو را که در مغز افراد مبتلا به آلزایمر تجمع می یابند، کاهش دهد و در  بهبود عملکرد شناختی در افراد مبتلا به آلزایمر خفیف تا متوسط نقش پد دنگی بازی می‌کند.

●      بیماری پارکینسون: کسانی که به بیماری پارکینسون مبتلا هستند خوب است که از مصرف زردچوبه غافل نشوند.زیرا کورکومین می تواند تجمع اجسام لوی را در مغز افراد مبتلا به پارکینسون کاهش دهد و به بهبود عملکرد شناختی در افراد مبتلا به پارکینسون کمک کند.

●      اسکلروز چندگانه: زردچوبه می‌تواند به کاهش التهاب و آسیب عصبی مرتبط با اسکلروز چندگانه کمک کند و علائمی مانند خستگی، ضعف عضلانی و مشکلات بینایی را در افراد مبتلا به MS بهبود بخشد.

●      سردردهای میگرنی : اکثر سردرهای میگرنی با زردچوبه درمان می‌شوند.

 

بیماری های قلبی:

●      بیماری عروق کرونر:کاهش التهاب و بهبود عملکرد رگ های خونی توسط کورکومین زردچوبه ، انجام می‌شود که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می‌دهد.سطح کلسترول بد را کاهش داده  و سطح کلسترول خوب را افزایش می‌دهد.

●      حمله قلبی: کمک به کاهش آسیب قلبی ناشی از حمله قلبی توسط زردچوبه به دلیل اینکه التهاب و لخته شدن خون را کاهش می‌دهد،از مزایای مصرف آن است.

●      نارسایی قلبی: کورکومین در بهبود عملکرد قلب در افراد مبتلا به نارسایی قلبی موثر است.

 هرگونه تزریقاتی برای بهبود بیماری های قلبی : تزریقات در منزل 

سرطان

●      مطالعات اولیه نشان می دهد که کورکومین به رشد و انتشار سلول های سرطانی کمک می‌کند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این اثر و تعیین اثربخشی زردچوبه در درمان انواع مختلف سرطان مورد نیاز است.

دیابت

تحقیقات نشان داده اند که زردچوبه فواید متعددی برای بیماران دیابتی دارد، از جمله:

●      کاهش قند خون: کورکومین زردچوبه به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می‌کند زیرا حساسیت بدن به انسولین را افزایش داده و به این ترتیب به سلول ها کمک می‌کند تا قند خون را از جریان خون جذب کنند.

●      کاهش خطر عوارض دیابت: کورکومین می تواند به کاهش التهاب و آسیب اکسیداتیو ناشی از دیابت کمک کند، که می تواند خطر ابتلا به عوارض دیابت مانند بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری کلیوی و آسیب عصبی را کم کند.

●      بهبود کنترل قند خون: زردچوبه به بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک شایانی می‌کند مصرف زردچوبه می تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون ناشتا را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش خواهد داد.

 بخوانید و مطلع شوید :آمپول پنی سیلین 

زردچوبه برای پوست

زردچوبه برای پوست

تحقیقات دانشمندان و پزشکان نشان داده  که زردچوبه می تواند فواید متعددی برای پوست نیز داشته باشد، کورکومین به کاهش التهاب پوست کمک کرده و می تواند در  بهبود شرایط التهابی پوست مانند آکنه، اگزما و روزاسه نقش موثری داشته باشد همچنین کورکومین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که می تواند از پوست در برابر آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت کند. و به کاهش خطر ابتلا به چین و چروک، لکه های پیری و سرطان پوست کمک کند.

از آنجا که کورکومین در کاهش رشد باکتری های مولد آکنه دخیل است، در کاهش التهاب و روشن شدن پوست و از بین بردن لکه های تیره نیز نقش مهمی دارد.

چون کورکومین می تواند به افزایش تولید کلاژن کمک کند، پس کاهش چین و چروک و خطوط ریز نیز از عهده اش برمی‌آید.

نحوه استفاده از زردچوبه برای پوست

زردچوبه همیشه به صورت ادویه افزودنی به غذا مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بلکه به صورت ماسک، تونر و مکمل های غذایی نیز کاربرد دارد.

●      ماسک صورت: اگر سلامت پوست برایتان اهمیت دارد،می توانید از پودر زردچوبه برای تهیه ماسک صورت استفاده کنید. برای این کار، 1 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه را با 1 قاشق غذاخوری ماست یا عسل مخلوط کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پوست خود قرار دهید. سپس با آب گرم بشویید.

●      تونر: بسیاری افراد از چای زردچوبه به عنوان تونر استفاده می‌کنند. برای این کار، 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه را در 1 فنجان آب داغ دم کرده و بعد از سرد شدن با استفاده از یک پد پنبه ای روی پوست خود می‌مالند.

●      مکمل های غذایی: مکمل های زردچوبه به صورت کپسول، قرص یا عصاره مورد توجه خیلی از افراد قرار می‌گیرد.

 از بهترین مقالات ما : آزمایش اسپرم

عوارض جانبی رایج زردچوبه

همه افراد به طور مطلق کاندیدای مناسبی برای مصرف برخی داروها و حتی مواد غذایی نیستند. برای بعضی افراد حتی تزریق سرم نیز مناسب نیست. کما اینکه افرادی نیز هستند که قادر به مصرف زردچوبه نیستند زیرا زردچوبه نیز دارای عوارض جانبی است که در برخی افراد این عوارض نمود پیدا می‌کند.در ادامه به برخی عوارض زردچوبه اشاره خواهیم کرد.

●      مشکلات گوارشی: مصرف زردچوبه در برخی افراد باعث ناراحتی معده، نفخ، گاز و اسهال می‌شود.

●      رقیق شدن خون: زردچوبه با داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین تداخل دارد و خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.و ممکن است کهر به تزریق سرم و آمپول و درمان های دیگر بکشد

●      کاهش قند خون: زردچوبه این قابلیت را دارد که قند خون را کاهش دهد، که برای افراد مبتلا به دیابت که در حال مصرف دارو هستند، خطرناک است.

●      سنگ کیسه صفرا: زردچوبه جریان صفرا را افزایش داده و خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را در افراد مستعد افزایش می‌دهد.

●      آلرژی: بعضی افراد ممکن است همانطور که به تزریق سرم و آمپول و برخی غذاها و داروها آلرژی دارند؛ به زردچوبه نیز  آلرژی داشته باشند و علائمی مانند بثورات پوستی، خارش و تورم را تجربه کنند. در این موارد مصرف زردچوبه برای این افراد منع می‌شود.

‌نظرات کاربران