آزمایش چکاپ کامل در منزل با 10 درصد تخفیف + نمونه گیری رایگان
logo
user user

دیالیز کلیه در منزل تهران با بهترین دستگاه

خدمات دیالیز در منزل تهران توسط پزشک با بهترین دستگاه و کمترین عوارض انجام میشود.

مزایای دیالیز در منزل

mdi_tick

راحتی و آسایش:بیمار میتواند در خانه تحت درمان قرار بگیرد.

mdi_tick

صرفه جویی در زمان و هزینه: بیمار نیازی به مراجعه مراکز درمانی

mdi_tick

افزایش ایمنی:بیمار در معرض ابتلا به عفونت در مراکز درمانی قرار نمیگیرد

دیالیز یک روش درمانی است که از آن برای تصفیه کردن خون در خارج از بدن توسط دستگاه های ماشینی استفاده می شود . برخی افراد به دلیل مشکلات کلیوی باید به طور دوره ای ، با تجویز پزشک دیالیز شوند . با پیشرفت علم و فناوری ، انجام این عمل در خانه برای شما عزیزان فراهم شده است . شرکت خدمات پزشکی در منزل شبانه روزی همراه طب این امکان را برای شما فراهم کرده تا انجام دیالیز با بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات توسط کادر درمان با تجربه را در منزل تهران و کرج تجربه کنید . فقط با یک تماس و درخواست انجام دیالیز در منزل ، پزشک یا پرستار با تجهیزات کامل دیالیز در مدت زمان کمتر از یک ساعت در محل مورد نظر شما حاضر می شود . 

همچنین لازم به ذکر است که همراه طب کلیه مراحل دریافت مجوز رسمی از طرف وزارت بهداشت را طی کرده و آماده ارائه خدمات با کادر آقا و خانم به صورت 24 ساعته به شما سلامت جو های گرامی است .

در صورت نیاز به تزریقات در منزل توسط حرفه ای ترین پرستاران کلیک کنید .

 

تماس با ما

 

دیالیز چیست ؟ 

دیالیز نوعی درمان است که به بدن شما کمک می کند تا مایعات اضافی و مواد زائد را در زمانی که کلیه ها قادر به انجام آن نیستند ، از خون خارج کند . . دیالیز به عنوان یکی از روش‌ های جایگزین برای کنترل کراتینین و اوره در خون و بهبود کیفیت زندگی بیماران با مشکلات کلیوی استفاده می‌ شود  . در این روش ، خون از بیمار از طریق یک لوله وارد دستگاه دیالیز می ‌شود که به یک فیلتر خاص متصل است . فیلتر دیالیز از طریق غشا هایی که برای این منظور طراحی شده ‌اند ، مواد مضر و مواد زائد  خون بیمار را حذف می ‌کند و سپس خون تصفیه ‌شده به بیمار بازمی‌ گردد.

 

دیالیز در منزل

 

چه زمانی دیالیز انجام می شود ؟ 

دیالیز برای دو موقعیت مختلف مفید است :

 

آسیب حاد کلیه

یک دوره ناگهانی نارسایی کلیه یا آسیب کلیه که در عرض چند ساعت یا چند روز اتفاق می افتد . معمولاً در یک بیمارستان با مایعات داخل وریدی (از طریق ورید داده می شود) درمان می شود. در موارد شدید ، دیالیز نیز ممکن است برای مدت کوتاهی مورد نیاز باشد تا زمانی که کلیه ها بهتر شوند.

 

نارسایی کلیه 

زمانی که 10 تا 15 درصد از عملکرد کلیه شما باقی می ماند که با نرخ تخمینی فیلتراسیون گلومرولی کمتر از 15 میلی لیتر در دقیقه اندازه گیری می شود. در این مرحله، کلیه های شما دیگر نمی توانند شما را بدون کمک  عوامل دیگر، زنده نگه دارند . این بیماری به عنوان بیماری کلیوی مرحله نهایی نیز شناخته می شود . با نارسایی کلیه ، دیالیز تنها قادر به انجام ب

 

انواع دیالیز 

دیالیز کلیه به دو صورت همودیالیز و دیالیز صفاقی انجام می شود :

 همودیالیز

همودیالیز معمولاً برای بیمارانی استفاده می ‌شود که در مراحل پیشرفته‌  بیماری کلیه ، افزایش سطح کراتینین و یا اوره در خون و یا از دست رفتن توانایی کنترل فشار خون دچار مشکل شده‌ اند. در همودیالیز ، خون بیمار از طریق یک لوله وارد دستگاه دیالیز می ‌شود که به یک فیلتر خاص متصل است. فیلتر دیالیز از طریق غشا هایی که برای این منظور طراحی شده‌ اند ، مواد مضر و مواد زائد از خون بیمار را حذف می‌ کند و سپس خون تصفیه‌ شده به بیمار باز می‌ گردد.

در همودیالیز ، برای ایجاد دسترسی به خون بیمار، از یک کاتتر و یا شانه استفاده می‌ شود. کاتتر یک لوله طولانی است که به صورت مستقیم در گردن یا بازو بیمار قرار می ‌گیرد و خون به دستگاه دیالیز منتقل می‌ شود. شانه نیز به منظور دسترسی مستقیم به رگ‌ های خونی در بازو بیمار قرار می ‌گیرد.

 

دیالیز صفاقی 

 در دیالیز صفاقی ، محلولی به کیف شکمی بیمار تزریق می‌ شود که با ایجاد فشار درون شکم ، خون توسط غشای پریتونیوم تصفیه می‌ شود و پسماند های آن از طریق مجرای خارجی بیمار خارج می‌ شود.

در دیالیز صفاقی ، یک لوله یا کاتتر از طریق جراحی در شکم بیمار قرار داده می‌ شود که به کیف شکمی ، که حاوی محلول دیالیز است ، متصل می‌ شود. محلول دیالیز به کیف شکمی وارد شده و بعد از چند ساعت ، پسماند های خون از طریق مجرای خارجی ، خارج شده و محلول دیالیز دوباره جایگزین آن می ‌شود.

دیالیز صفاقی به دو صورت دیالیز صفاقی پیوسته و دیالیز صفاقی تغییری قابل انجام است. در دیالیز صفاقی پیوسته ، کیف شکمی بیمار به یک دستگاه خاص متصل می‌ شود که به طور مداوم محلول دیالیز را به داخل کیف شکمی بیمار تزریق می‌ کند و پسماند های آن را از طریق مجرای خارجی بیمار خارج می‌کند. در دیالیز صفاقی تغییری، بیمار باید چندین بار در طول روز محلول دیالیز را تعویض کند.

شما می توانید انجام ساکشن ریه در منزل را از ما بخواهید.

 

دیالیز در منزل

 

انجام دیالیز در خانه چه فواید و مزایایی دارد ؟

دیالیز در خانه یک گزینه درمانی پیشرفته است که از مزایا و فوایدی بسیاری برخوردار است که عبارت اند از:

کاهش عفونت

بیمارانی که در خانه خود دیالیز می‌ کنند ، با خطر کمتری از عفونت و ابتلا به بیماری‌ های خطرناک مواجه هستند که ممکن است در محیط بیمارستان و مراکز دیالیز وجود داشته باشند.

 

درمان اختصاصی 

 حضور اختصاصی متخصص برای انجام دیالیز در منزل باعث می شود که تمام تمرکز و توجه پزشک بر روی یک بیمار و بهبودی یک شخص باشد بنابراین کیفیت درمان و ارائه خدمات بالا می رود .

 

 راحتی و حفظ آسایش

دیالیز در خانه ، به بیمار اجازه می ‌دهد که در آسایش خانه ‌اش دیالیز خود را انجام دهد و از دوره‌ های درمانی پر سر و صدا و ناشایست در بیمارستان و همچنین مراجعات مکرر به مراکز درمانی دوری کند .

 

کاهش خستگی جابه جایی

دیالیز در خانه ، به بیمار اجازه می‌ دهد که از ترافیک شلوغ شهر و انتقال برای مراجعه به مراکز دیالیز صرفه‌ جویی کند.

 

آزادی بیشتر 

 دیالیز در خانه ، به بیمار اجازه می ‌دهد که برنامه‌ خود را برای دیالیز خود تعیین کرده و برنامه‌ خود را برای دیگر امور خود آزاد کند.

 

کاهش هزینه ها 

 اگر بخواهیم هزینه های رفت و آمد شخصی یا با آمبولانس ، تزریقات هنگام دیالیز ، ویزیت و ... محاسبه کنیم ، خواهیم دید که انجام دیالیز در منزل بسیار مقرون به صرفه تر مراجعه به مراکز دیالیز در دراز مدت است.

دیگر خدمات همراه طب : صدور گواهی فوت در منزل توسط پزشک 

 

 دیالیز در منزل

 

پزشک برای انجام دیالیز در خانه چه اقداماتی را باید انجام دهد ؟

انجام دیالیز در منزل نیازمند برنامه ریزی دقیق و پیش بینی امکانات و تجهیزات مورد نیاز است . برای انجام دیالیز در منزل ، پزشک باید اقدامات زیر را انجام دهد:

 

ارزیابی بیمار

 پزشک باید برای بیمار ارزیابی دقیقی انجام دهد تا ببیند آیا انجام دیالیز در منزل برای بیمار مناسب است یا نه. این ارزیابی شامل بررسی سلامت عمومی ، تاریخچه‌ پزشکی ، آزمایش‌ های خون و ادرار، وضعیت فیزیکی و محیط زندگی بیمار می ‌شود.

 

تعیین روش دیالیز

پزشک باید بهترین روش دیالیز (همچون دیالیز همودیالیزی یا دیالیزصفاقی) را برای بیمار تعیین کند که با توجه به شرایط فیزیکی و سلامت بیمار، بهترین نتیجه را برای او به دنبال داشته باشد.

 

آموزش به بیمار

 پزشک باید بیمار را به طور کامل آموزش دهد که چگونه از تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای دیالیز در منزل استفاده کند و چگونه از خود مراقبت کند. این شامل آموزش در مورد تزریق خون ، تزریق دارو، تغییر فیلترها و غیره است.

 

 

 

تماس با ما

درخواست خود را ثبت کنید


‌نظرات کاربران


برای تماس با ما اینجا کلیک کنید