آزمایش چکاپ کامل در منزل با 10 درصد تخفیف + نمونه گیری رایگان
logo
user user
لیزر موی زائد

لیزر موی زائد خانم ها



این روزها با پیشرفت تکنولوژی و وجود دستگاه های به روز، افراد زیادی به خصوص خانم ها برای از بین بردن موهای زائد خود به کلینیک ها و مراکز لیزر مراجعه می کنند. لیزر موهای زائد در واقع یک روش درمانی  برای از بین بردن موهای زائد خانم ها در نواحی مختلف بدن می باشد. در این روش از نور لیزر برای تخریب فولیکول های مو استفاده می کنند تا از رشد مجدد مو جلوگیری شود. 

 

لیزر موهای زائد


مزایای لیزر موهای زائد

استفاده از کرم ها و پودرهای موبر، ژیلت، اپیلیدی و حتی اپیلاسیون برای بسیاری از خانم ها خسته کننده و زمان بر است و ترجیح می دهند از روش لیزر استفاده کنند تا از شر موهای زائد خود خلاص شوند. مزایای لیزر موهای زائد باعث شده است تا  این روش طرفداران زیادی پیدا کند.در ادامه با مزایای لیزر آشنا می شوید:
●    کاهش و یا حذف دائمی موهای زائد: لیزر، تعداد موهای زائد را کاهش داده و در برخی موارد حتی آنها را به طور کامل از بین می برد و این‌مزیت بزرگی برای بانوان محسوب می شود. 
●    دقت: از آنجا که لیزر به طور خاص فولیکول های مو را هدف قرار می دهد، لذا به پوست اطراف آسیب نمیرساند و جای نگرانی وجود ندارد.
●    سرعت: سرعت انجام لیزر بالاست و معمولاً فقط چند دقیقه طول می کشد و بسیاری از خانم های شاغل و حتی خانه دار به دلیل کمبود وقت برای شیو کردن موهای زائد خود، لیزر را انتخاب می کنند.
●    راحتی: لیزر در مقایسه با سایر روش های حذف مو مانند اپیلاسیون، استفاده از ژیلت و اپیلیدی و … بسیار راحت تر است.
●    ایمنی: لیزر موهای زائد روشی ایمن به شمار می آید و عوارض جانبی کمی دارد.


انواع لیزر موهای زائد

ممکن است با خود فکر کنید که لیزر فقط یک نوع است ولی باید بگوییم که انواع مختلفی از لیزر برای حذف موهای زائد وجود دارد و هر کدام  طول موج و مکانیسم عمل منحصر به فردی دارند. نوع لیزر مورد استفاده به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان به رنگ پوست، ضخامت مو و ناحیه تحت لیزر اشاره کرد.


قبل از لیزر موهای زائد

برای انجام لیزر موهای زائدتان بهتر است بی گدار به آب نزنید و قبل از شروع و انجام آن با متخصص پوست مشورت کنید تا در مورد مناسب بودن آن برای شما و رد آن و یا انتخاب نوع لیزر صحبت کنید.قبل از انجام لیزر از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید و یا از داروهای خاصی که پزشک به شما میگوید، استفاده نکنید.قبل از انجام لیزر باید توجه کنید که لیزر موهای زائد ممکن است هزینه بر باشد و پوشش بیمه ای برای آن وجود ندارد.


مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد

بعد از انجام لیزر ،پوست شما ممکن است کمی قرمز و متورم شود و معمولا اپراتور به شما کرم اکسیدو زینک را توصیه میکند‌.جای نگرانی درباره قرمزی پوست وجود ندارد و این عوارض جانبی معمولاً ظرف چند روز از بین می رود.بعد از لیزر، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید و از کرم ضد آفتاب با SPF 30 یا بالاتر برای محافظت از پوست خود در برابر آفتاب استفاده کنید.

 

لیزر فول بادی بدن


عوارض جانبی لیزر موهای زائد

بهتر است بدانید که  لیزر می تواند باعث تیره شدن یا روشن شدن پوست نواحی تحت لیزر شود.البته در موارد نادر، لیزر می تواند باعث سوختگی نیز شود.همچنین عفونت نیز یک عارضه جانبی نادر بعد از انجام لیزر می باشد.


آیا لیزر موهای زائد برای همه مناسب است؟

معمولا لیزر موهای زائد برای اکثر افراد بی خطر است، ولی باید توجه داشت که برای برخی افراد مناسب نیست. زنانی که باردار یا شیرده هستند، یا دارای پوستی برنزه یا تیره هستند و یا سابقه برخی از بیماری های پوستی را دارند، کاندیدای مناسبی برای لیزر موهای زائد نیستند.


انتخاب یک مرکز تخصصی لیزر 

از آنجا که انجام لیزر با پوست شما ارتباط مستقیم دارد، لذا حتما برای انجام لیزر موهای زائد به یک مرکز تخصصی لیزر که پزشکی متخصص بر اجرای آن نظارت میکند،مراجعه کنید   و از مهارت اپراتور لیزر مطمئن شوید. رعایت اصول بهداشتی را در مرکز لیزر زیر نظر داشته باشید. 


هزینه لیزر موهای زائد

هزینه لیزر موهای زائد به عوامل مختلفی بستگی دارد و معمولا مراکز لیزر قیمت های مختلفی را بر اساس پکیج های تعریفی در نظر می‌گیرند. به طور مثال قیمت لیزر کل بدن و لیزر نواحی خاصی که مراجعه کننده در نظر دارد متفاوت است.

 

آیا لیزر کردن سرطان زا است؟ 

بسیاری افراد با این دید که لیزر موهای زائد سرطان زاست، از رفتن به مراکز لیزر امتناع می کنند. باید بگوییم که بر اساس تحقیقات علمی هیچ ارتباط مستقیمی بین لیزر موهای زائد و افزایش خطر ابتلا به سرطان وجود ندارد زیرا لیزرهای مورد استفاده در از بین بردن موهای زائد برای هدف قرار دادن و تخریب فولیکول های مو طراحی شده اند و به عمق بافت های عمیق تر نفوذ نمی کنند.بافت های عمیق است که سلول ها می توانند به سرطان تبدیل شوند.دلیل دیگری که برای رد ابتلا به سرطان توسط لیزر وجود دارد این است که طول موج لیزرها گونه ای است که به DNA سلول ها  آسیب نمی رساند. آسیب DNA یکی از مراحل کلیدی در ایجاد سرطان است.با توجه به مطالعاتی که بر روی اثرات طولانی مدت لیزر موهای زائد انجام شده است ، تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر ابتلا به سرطان در افراد تحت درمان با این روش مشاهده نشده است.
در نهایت، می توان گفت که لیزر موهای زائد یک روش ایمن و خطر ابتلا به سرطان را افزایش نمی دهد.

 

تفاوت لیزر موهای زائد با اپیلاسیون 

لیزر موهای زائد و اپیلاسیون دو روش برای حذف موهای زائد هستند، اما تفاوت های کلیدی بین این دو روش وجود دارد
در لیزر موهای زائد، از نور لیزر برای هدف قرار دادن و تخریب فولیکول های استفاده شده و از رشد مجدد مو جلوگیری می کند.ولی اپیلاسیون روشی موقتی است که موهای زائد را از ریشه خارج می کند. با استفاده از روش لیزر، می توان به طور  طویل مدت  رشد موهای زائد را  کاهش داد و در برخی موارد  حتی آنها را  به طور کامل از بین ببرد.  البته برای رسیدن به نتایج مطلوب به چندین جلسه نیاز است و مراجع به جلسات  تجدید  نیز احتیاج خواهد داشت و اپیلاسیون  رشد موهای زائد را  به طور موقت  کاهش می دهد و  معمولاً  نیاز به  تکرار  هر 4 تا 6 هفته  دارد.لیزر موهای زائد به طور خاص فولیکول های مو را  هدف قرار می دهد و  به پوست اطراف آسیب نمی رساند ولی در انجام اپیلاسیون  گاها  مراجع با تحریک پوست،  قرمزی  و  تورم و رشد موهای زیرپوستی مواجه است.لیزر موهای زائد سریع است و معمولاً فقط چند دقیقه طول می کشد در حالیکه اپیلاسیون زمان بر است.لیزر موهای زائد در مقایسه با اپیلاسیون،  بسیار راحت تر است ولی اپیلاسیون  دردناک  است، مخصوصا برای  افراد  با  پوست  حساس.
لیزر موهای زائد معمولا گرانتر از اپیلاسیون است .در نهایت باید گفت ‌که انتخاب بین لیزر موهای زائد و اپیلاسیون به عوامل مختلفی از جمله  بودجه،  میزان تحمل درد و نوع پوست شما بستگی دارد.

 

لیزر موهای زائد


لیزر موهای زائد برای چه کسانی مناسب نیست؟

لیزر موهای زائد معمولا برای اکثر افراد بی خطر است، ولی برخی افراد به دلایلی نباید لیزر انجام دهند در ادامه به معرفی این گروه ها میپردازیم: 


●    زنان باردار یا شیرده

به جهت اینکه دوران بارداری و شیردهی دورانی حساس می باشد،  بنابراین  احتیاط  و  خودداری  از  انجام  این  کار  در  این  دوران  توصیه  می شود.


●    افراد با پوست برنزه یا تیره

از آنجا کا  لیزر  می تواند  به  ملانین  در  پوست  آسیب  برساند  و  سبب  تغییر  رنگ  پوست  یا  سوختگی  شود.  افرادی که  پوست  برنزه  یا  تیره  دارند از انجام لیزر پنل می شوند.


●    افراد با سابقه بیماری های پوستی

  برخی  از  بیماری های  پوستی  مانند  پسوریازیس،  اگزما  و  لوپوس   با  لیزر  تشدید می شوند.  چنانچه فرد سابقه  هر  کدام  از  این  بیماری ها  را  دارد،  قبل  از  انجام  لیزر بهتر است با  پزشک  خود   مشورت کنید.


●    افراد  با  سابقه  مصرف  برخی  از  داروها

  برخی  از  داروها  این قابلیت را دارند که پوست  را  به  نور  حساس تر  کنند  و  خطر  عوارض  جانبی  لیزر  را  افزایش  دهند. چنانچه فرد دارو  مصرف  می کند،  قبل  از  انجام  لیزر موهای زائد  با  پزشک  مطرح کند و یا اپراتور لیزر را در جریان بگذارد.


●    افراد  با  سابقه  کلوئید

  کلوئید  نوعی  اسکار  ضخیم  و  برجسته  است  که  معمولا بعد  از  آسیب  به  پوست  ایجاد  می شود.  افرادی که  سابقه  کلوئید  دارند،  در  معرض  خطر  مجدد برای ایجاد کلوئید هستند‌.
با استفاده از خدمات موسسه هایی که در حیطه اعزام پزشکان متخصص به منزل فعالیت می‌کنند می توانید از مزایای ویزیت متخصص ریه در منزل . ویزیت متخصص ارتوپد در منزل . تزریقات در منزل شبانه روزی . وصل کردن سرم در منزل . صدور گواهی فوت در منزل . تنقیه در منزل بهره ببرید .

 

‌نظرات کاربران