شستشو گوش در منزل در تهران و کرج
قیمت خدمت: از 800٬000 تومان
گوشها بهطور طبیعی جرم تولید میکنند و گاهی بهمرور زمان نیاز به پاککردن و شستشو دارند. شستشوی گوش باید با دقت، در فضایی امن و توسط متخصص این کار صورت بگیرد.
در مرحله اول شما باید فرمی که در
ابتدای صفحه قرار دارد را تکمیل کنید.
همکاران ما با شما تماس میگیرند
تا زمان مراجعه رو مشخص کنید.
پیش از اعزام پرستار،هزینه تقریبی
خدمتتان اعلام می شود.
در زمان مقرر، همکار ما
به آدرس شما مراجعه می کند.
شستشو گوش در منزل چگونه به شنوایی بهتر کمک میکند؟ جرم موجود در گوش بهمرور زمان میتواند به کمشنوایی و عفونت منجر شود. شستشو به نرمکردن و حذف این جرمها کمک زیادی میکند. برحسب نیاز و شرایط جسمی شما، این کار در منزل یا درمانگاه قابل انجام است. در ادامه این مقاله قصد داریم به مزایای شستشوی گوش در منزل، خطرات، نحوه انجام و هزینه آن اشاره کنیم.
در ابتدا خوب است تعریفی درباره شستشوی گوش ارائه دهیم که سایت unitekcollege بهخوبی آن را بیان میکند.
Ear irrigation is a procedure in which nurses flush their patient’s ear canal with sterile water or saline solution. This is usually done to cleanse the ear canal of any discharge, soften and remove impacted ear wax, or extricate a foreign body from a patient’s ear.
“شستشوی گوش روشی است که در آن پرستاران مجرای گوش بیمار خود را با آب استریل یا محلول نمکی شستشو میدهند. این معمولا برای پاکسازی مجرای گوش از هرگونه ترشح، نرمکردن و حذف موم نهفته گوش یا خارجکردن جسم خارجی از گوش بیمار انجام میشود.”
بهطور کلی، شستشوی گوش زمانی انجام میشود که پزشک سرومن نهفته یا تجمع جرم گوش را تشخیص دهد. تجمع این جرم میتواند بهمرور زمان باعث آسیب به ساختار این عضو مهم و شنوایی شما شود. وقتی پزشک بهدلیل تجمع جرم، نتواند پرده تمپان (پرده گوش) را ببیند، ممکن است شستشو را توصیه کند. از این کار برای حذف جرمهای موجود در گوش استفاده میشود. برای اطمینان از نیاز به شستشوی ناحیه گوش، میتوانید با متخصص گوش و حلق و بینی در منزل مشورت کنید. علاوهبر آن، گاهی مواد خارجی مثل غذا، حشرات یا سنگریزه وارد گوش میشوند. در این شرایط باید پیش از آسیب به کانال ظریف گوش، جسم خارجی از آن بیرون آورده شود که این با شستشوی گوش امکانپذیر است.
اگر این کار توسط افراد باتجربه در این زمینه انجام شود، کمترین احتمال آسیب و خطر وجود دارد. بااینحال بهتر است با این خطرات آشنا شوید، پس در ادامه به شایعترین آنها اشاره میکنیم.
لازم به ذکر است که اگر شخص متقاضی شست و شوی گوش در منزل با یکی از مشکلات زیر روبهرو باشد، این خدمات باید با احتیاط مضاعف انجام شود.
بهطور کلی این کار باید به تشخیص پزشک و توسط پزشک یا پرستار انجام شود. علاوهبر خدمات شستشوی گوش میتوانید از اجاره دستگاه بای پپ برای بیمار خود بهرهمند شوید.
شستشوی گوش در منزل با سرنگ توسط پزشک عمومی، پزشک متخصص گوش و حلق و بینی یا پرستار انجام میشود. البته دستگاههایی نیز وجود دارند که جریان آب در آنها قابل تنظیم است. برای این کار، آب پشت موم گوش پمپ میشود تا آن را خارج کنند. شستشوی گوش معمولا 15 تا 30 دقیقه طول میکشد. این بازه زمانی برحسب مقدار و نوع موم گوش، عمق موم گوش و شستشوی یک یا دو گوش میتواند متفاوت باشد. در حین کار باید بیحرکت با سر کج بنشینید تا به این شکل، گوش آسیبدیده به سمت بالا باشد. به این شکل، در زمان خروج آب از مجرای گوش عبور میکند. برای این مرحله نیز یک ظرف زیر گوش قرار داده میشود تا هم آب و هم موم گوش خارج شوند. در نهایت نحوه شستشو با ساکشن گوش در منزل متفاوت است که هریک برحسب نیاز شما انجام میشوند.
برای اینکه بدانید به شستشوی گوش نیاز دارید، علائمی وجود دارد که بررسی آنها شما را مطمئن میکند. در ادامه به علائم تجمع جرم در گوش اشاره میکنیم.
بهطور کلی، هر ظاهر گوش در این تصمیمگیری اهمیت دارد. جرم گوش تیره لزوما نشاندهنده انسداد در مجرای آن نیست. در ضمن تجمع این جرم اگر پاک نشود، منجربه عفونت خواهد شد. علائم عفونت در گوش شامل موارد زیر است.
با توجه به اینکه سرگیجه، کمشنوایی و درد گوش میتوانند دلایل دیگری نیز داشته باشند، با چکاپ کامل در منزل میتوانید از سلامت خود مطمئن شوید.
گوش کودکان نیز مانند بزرگسالان بهطور طبیعی جرم تولید میکند. فقط این کار باید با دقت بالایی انجام شود تا آسیبی به گوش کودک وارد نشود. برای اینکه از تجمع جرم در گوش فرزندتان مطمئن شوید، باید به پزشک اطفال مراجعه کنید. خصوصا اگر فرزندتان تمایل به فروکردن انگشت یا اشیاء در گوش خود دارد، احتمالا باید توسط پزشک بررسی شود.
جرم گوش در افراد مسن میتواند با انسداد شنوایی مشکلساز شود. در واقع بیشتر افراد مسن بهخاطر پاکنکردن جرم گوش دچار مشکل شنوایی میشوند که این باعث میشود صداها را خفه بشنوند. لازم به ذکر است که سمعک میتواند این انسداد را بیشتر کند.
یکی از سوالاتی که درباره شستشو گوش در منزل پرسیده میشود، هزینه آن است. در واقع این قیمت مطابق تعرفه وزارت بهداشت و درمان کشور در سال 1403 در نظر گرفته میشود. اینکه قیمت نهایی چقدر در نظر گرفته شود، برحسب شخص ارائهدهنده خدمات متفاوت خواهد بود. هزینه شستشوی گوش در خانه توسط پرستار 800 هزار تومان، توسط پزشک عمومی 1,500,000 تومان و توسط پزشک متخصص گوشوحلقوبینی 3,500,000 تومان است. پیش از اعزام پزشک میتوانید درباره قیمت و جزئیات درمان با کارشناسان همراه طب تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید.
برای درخواست خدمات شستشوی گوش در منزل میتوانید با شماره 02122119922 مرکز همراه طب تماس بگیرید یا به سامانه سایت سر بزنید. پس از هماهنگیهای لازم با کارشناسان همراه طب، پزشک یا پرستار مربوطه، در هر ساعت از شبانهروز خود را به منزل یا محل کار شما میرساند.